Kod Kawasan Visbek Kr VechtaBandar atau Rantau:Visbek Kr Vechta
Kod Kawasan:04445     (+494445)

Negara:

Jerman


Kod Kawasan Visbek Kr Vechta (Jerman)


Awalan 04445 adalah kod kawasan untuk Visbek Kr Vechta. Dan Visbek Kr Vechta terletak di Jerman. Jika anda berada di luar Jerman dan anda mahu menghubungi seseorang di Visbek Kr Vechta, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Jerman ialah +49, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Visbek Kr Vechta, anda perlu memberi awalan +494445 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +494445, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Visbek Kr Vechta untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00494445.
Kalkulator nombor telefon