Kod Kawasan Vicente Ignacio IturbeBandar atau Rantau:Vicente Ignacio Iturbe
Kod Kawasan:546     (+595 546)

Negara:

Paraguay


Kod Kawasan Vicente Ignacio Iturbe (Paraguay)


Awalan 546 adalah kod kawasan untuk Vicente Ignacio Iturbe. Dan Vicente Ignacio Iturbe terletak di Paraguay. Jika anda berada di luar Paraguay dan anda mahu menghubungi seseorang di Vicente Ignacio Iturbe, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Paraguay ialah +595, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Vicente Ignacio Iturbe, anda perlu memberi awalan +595 546 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +595 546, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Vicente Ignacio Iturbe untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00595 546.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Vicente Ignacio Iturbe