Kod Kawasan Tebessa, Guelma, Souk AhrasBandar atau Rantau:Tebessa, Guelma, Souk Ahras
Kod Kawasan:037     (+21337)

Negara:

Algeria


Kod Kawasan Tebessa, Guelma, Souk Ahras (Algeria)


Awalan 037 adalah kod kawasan untuk Tebessa, Guelma, Souk Ahras. Dan Tebessa, Guelma, Souk Ahras terletak di Algeria. Jika anda berada di luar Algeria dan anda mahu menghubungi seseorang di Tebessa, Guelma, Souk Ahras, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Algeria ialah +213, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Tebessa, Guelma, Souk Ahras, anda perlu memberi awalan +21337 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +21337, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Tebessa, Guelma, Souk Ahras untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0021337.
Kalkulator nombor telefon