Kod Kawasan Stammham b IngolstadtBandar atau Rantau:Stammham b Ingolstadt
Kod Kawasan:08405     (+498405)

Negara:

Jerman


Kod Kawasan Stammham b Ingolstadt (Jerman)


Awalan 08405 adalah kod kawasan untuk Stammham b Ingolstadt. Dan Stammham b Ingolstadt terletak di Jerman. Jika anda berada di luar Jerman dan anda mahu menghubungi seseorang di Stammham b Ingolstadt, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Jerman ialah +49, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Stammham b Ingolstadt, anda perlu memberi awalan +498405 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +498405, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Stammham b Ingolstadt untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00498405.
Kalkulator nombor telefon