Kod Kawasan Spital am SemmeringBandar atau Rantau:Spital am Semmering
Kod Kawasan:3853     (+43 3853)

Negara:

Austria


Kod Kawasan Spital am Semmering (Austria)


Awalan 3853 adalah kod kawasan untuk Spital am Semmering. Dan Spital am Semmering terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Spital am Semmering, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Spital am Semmering, anda perlu memberi awalan +43 3853 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 3853, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Spital am Semmering untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 3853.
Kalkulator nombor telefon