Kod Kawasan Sankt Peter am OttersbachBandar atau Rantau:Sankt Peter am Ottersbach
Kod Kawasan:3477     (+43 3477)

Negara:

Austria


Kod Kawasan Sankt Peter am Ottersbach (Austria)


Awalan 3477 adalah kod kawasan untuk Sankt Peter am Ottersbach. Dan Sankt Peter am Ottersbach terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Sankt Peter am Ottersbach, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Sankt Peter am Ottersbach, anda perlu memberi awalan +43 3477 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 3477, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Sankt Peter am Ottersbach untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 3477.
Kalkulator nombor telefon