Kod Kawasan San PatricioBandar atau Rantau:San Patricio
Kod Kawasan:8588     (+595 8588)

Negara:

ParaguayAwalan 8588 adalah kod kawasan untuk San Patricio. Dan San Patricio terletak di Paraguay. Jika anda berada di luar Paraguay dan anda mahu menghubungi seseorang di San Patricio, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Paraguay ialah +595, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di San Patricio, anda perlu memberi awalan +595 8588 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +595 8588, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di San Patricio untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00595 8588.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan San Patricio (Paraguay)