Kod Kawasan Rückersdorf (Harmannsdorf)Bandar atau Rantau:Rückersdorf (Harmannsdorf)
Kod Kawasan:2264     (+43 2264)

Negara:

Austria


Kod Kawasan Rückersdorf (Harmannsdorf) (Austria)


Awalan 2264 adalah kod kawasan untuk Rückersdorf (Harmannsdorf). Dan Rückersdorf (Harmannsdorf) terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Rückersdorf (Harmannsdorf), di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Rückersdorf (Harmannsdorf), anda perlu memberi awalan +43 2264 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 2264, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Rückersdorf (Harmannsdorf) untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 2264.
Kalkulator nombor telefon