Kod Kawasan New Plymouth, MokauBandar atau Rantau:New Plymouth, Mokau
Kod Kawasan:0675     (+64675)

Negara:

New Zealand


Kod Kawasan New Plymouth, Mokau (New Zealand)


Awalan 0675 adalah kod kawasan untuk New Plymouth, Mokau. Dan New Plymouth, Mokau terletak di New Zealand. Jika anda berada di luar New Zealand dan anda mahu menghubungi seseorang di New Plymouth, Mokau, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk New Zealand ialah +64, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di New Plymouth, Mokau, anda perlu memberi awalan +64675 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +64675, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di New Plymouth, Mokau untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0064675.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan New Plymouth, Mokau