Kod Kawasan Lübben SpreewaldBandar atau Rantau:Lübben Spreewald
Kod Kawasan:03546     (+493546)

Negara:

Jerman


Kod Kawasan Lübben Spreewald (Jerman)


Awalan 03546 adalah kod kawasan untuk Lübben Spreewald. Dan Lübben Spreewald terletak di Jerman. Jika anda berada di luar Jerman dan anda mahu menghubungi seseorang di Lübben Spreewald, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Jerman ialah +49, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Lübben Spreewald, anda perlu memberi awalan +493546 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +493546, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Lübben Spreewald untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00493546.
Kalkulator nombor telefon