Kod Kawasan Kochkor-Ata, MassyBandar atau Rantau:Kochkor-Ata, Massy
Kod Kawasan:3768     (+996 3768)

Negara:

Kyrgyzstan


Kod Kawasan Kochkor-Ata, Massy (Kyrgyzstan)


Awalan 3768 adalah kod kawasan untuk Kochkor-Ata, Massy. Dan Kochkor-Ata, Massy terletak di Kyrgyzstan. Jika anda berada di luar Kyrgyzstan dan anda mahu menghubungi seseorang di Kochkor-Ata, Massy, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Kyrgyzstan ialah +996, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Kochkor-Ata, Massy, anda perlu memberi awalan +996 3768 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +996 3768, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Kochkor-Ata, Massy untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00996 3768.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Kochkor-Ata, Massy