Kod Kawasan Hohenau an der MarchBandar atau Rantau:Hohenau an der March
Kod Kawasan:2535     (+43 2535)

Negara:

Austria


Kod Kawasan Hohenau an der March (Austria)


Awalan 2535 adalah kod kawasan untuk Hohenau an der March. Dan Hohenau an der March terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Hohenau an der March, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Hohenau an der March, anda perlu memberi awalan +43 2535 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 2535, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Hohenau an der March untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 2535.
Kalkulator nombor telefon