Kod Kawasan Gundelsheim WürttBandar atau Rantau:Gundelsheim Württ
Kod Kawasan:06269     (+496269)

Negara:

JermanAwalan 06269 adalah kod kawasan untuk Gundelsheim Württ. Dan Gundelsheim Württ terletak di Jerman. Jika anda berada di luar Jerman dan anda mahu menghubungi seseorang di Gundelsheim Württ, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Jerman ialah +49, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Gundelsheim Württ, anda perlu memberi awalan +496269 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +496269, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Gundelsheim Württ untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00496269.
Kalkulator nombor telefon