Kod Kawasan Gmünd in KärntenBandar atau Rantau:Gmünd in Kärnten
Kod Kawasan:4732     (+43 4732)

Negara:

Austria


Kod Kawasan Gmünd in Kärnten (Austria)


Awalan 4732 adalah kod kawasan untuk Gmünd in Kärnten. Dan Gmünd in Kärnten terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Gmünd in Kärnten, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Gmünd in Kärnten, anda perlu memberi awalan +43 4732 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 4732, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Gmünd in Kärnten untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 4732.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Gmünd in Kärnten