Kod Kawasan Feistritz im RosentalBandar atau Rantau:Feistritz im Rosental
Kod Kawasan:4228     (+43 4228)

Negara:

Austria


Kod Kawasan Feistritz im Rosental (Austria)


Awalan 4228 adalah kod kawasan untuk Feistritz im Rosental. Dan Feistritz im Rosental terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Feistritz im Rosental, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Feistritz im Rosental, anda perlu memberi awalan +43 4228 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 4228, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Feistritz im Rosental untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 4228.
Kalkulator nombor telefon