Kod Kawasan Falkenhagen Kr PrignitzBandar atau Rantau:Falkenhagen Kr Prignitz
Kod Kawasan:033986     (+4933986)

Negara:

Jerman


Kod Kawasan Falkenhagen Kr Prignitz (Jerman)


Awalan 033986 adalah kod kawasan untuk Falkenhagen Kr Prignitz. Dan Falkenhagen Kr Prignitz terletak di Jerman. Jika anda berada di luar Jerman dan anda mahu menghubungi seseorang di Falkenhagen Kr Prignitz, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Jerman ialah +49, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Falkenhagen Kr Prignitz, anda perlu memberi awalan +4933986 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +4933986, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Falkenhagen Kr Prignitz untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 004933986.
Kalkulator nombor telefon