Kod Kawasan DonnersbachwaldBandar atau Rantau:Donnersbachwald
Kod Kawasan:3680     (+43 3680)

Negara:

Austria


Kod Kawasan Donnersbachwald (Austria)


Awalan 3680 adalah kod kawasan untuk Donnersbachwald. Dan Donnersbachwald terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Donnersbachwald, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Donnersbachwald, anda perlu memberi awalan +43 3680 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 3680, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Donnersbachwald untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 3680.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Donnersbachwald