Kod Kawasan Burow b AltentreptowBandar atau Rantau:Burow b Altentreptow
Kod Kawasan:03965     (+493965)

Negara:

Jerman


Kod Kawasan Burow b Altentreptow (Jerman)


Awalan 03965 adalah kod kawasan untuk Burow b Altentreptow. Dan Burow b Altentreptow terletak di Jerman. Jika anda berada di luar Jerman dan anda mahu menghubungi seseorang di Burow b Altentreptow, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Jerman ialah +49, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Burow b Altentreptow, anda perlu memberi awalan +493965 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +493965, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Burow b Altentreptow untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00493965.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Burow b Altentreptow