Kod Kawasan BischofshofenBandar atau Rantau:Bischofshofen
Kod Kawasan:6462     (+43 6462)

Negara:

AustriaAwalan 6462 adalah kod kawasan untuk Bischofshofen. Dan Bischofshofen terletak di Austria. Jika anda berada di luar Austria dan anda mahu menghubungi seseorang di Bischofshofen, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Austria ialah +43, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Bischofshofen, anda perlu memberi awalan +43 6462 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +43 6462, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Bischofshofen untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0043 6462.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Bischofshofen (Austria)