Kod Kawasan Bedale, North RidingBandar atau Rantau:Bedale, North Riding
Kod Kawasan:01677     (+441677)

Negara:

United Kingdom


Kod Kawasan Bedale, North Riding (United Kingdom)


Awalan 01677 adalah kod kawasan untuk Bedale, North Riding. Dan Bedale, North Riding terletak di United Kingdom. Jika anda berada di luar United Kingdom dan anda mahu menghubungi seseorang di Bedale, North Riding, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk United Kingdom ialah +44, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Bedale, North Riding, anda perlu memberi awalan +441677 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +441677, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Bedale, North Riding untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00441677.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Bedale, North Riding