Kod Kawasan Batnorov (Berkh)Bandar atau Rantau:Batnorov (Berkh)
Kod Kawasan:5641     (+976 5641)

Negara:

Mongolia


Kod Kawasan Batnorov (Berkh) (Mongolia)


Awalan 5641 adalah kod kawasan untuk Batnorov (Berkh). Dan Batnorov (Berkh) terletak di Mongolia. Jika anda berada di luar Mongolia dan anda mahu menghubungi seseorang di Batnorov (Berkh), di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Mongolia ialah +976, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Batnorov (Berkh), anda perlu memberi awalan +976 5641 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +976 5641, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Batnorov (Berkh) untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00976 5641.
Kalkulator nombor telefon