Kod Kawasan Barolong (Ngwaketse)Bandar atau Rantau:Barolong (Ngwaketse)
Kod Kawasan:54     (+267 54)

Negara:

Botswana


Kod Kawasan Barolong (Ngwaketse) (Botswana)


Awalan 54 adalah kod kawasan untuk Barolong (Ngwaketse). Dan Barolong (Ngwaketse) terletak di Botswana. Jika anda berada di luar Botswana dan anda mahu menghubungi seseorang di Barolong (Ngwaketse), di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Botswana ialah +267, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Barolong (Ngwaketse), anda perlu memberi awalan +267 54 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +267 54, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Barolong (Ngwaketse) untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00267 54.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Barolong (Ngwaketse)