Kod Kawasan Aldenhoven b JülichBandar atau Rantau:Aldenhoven b Jülich
Kod Kawasan:02464     (+492464)

Negara:

Jerman


Kod Kawasan Aldenhoven b Jülich (Jerman)


Awalan 02464 adalah kod kawasan untuk Aldenhoven b Jülich. Dan Aldenhoven b Jülich terletak di Jerman. Jika anda berada di luar Jerman dan anda mahu menghubungi seseorang di Aldenhoven b Jülich, di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Jerman ialah +49, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Aldenhoven b Jülich, anda perlu memberi awalan +492464 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +492464, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Aldenhoven b Jülich untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 00492464.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Aldenhoven b Jülich