Kod Kawasan Aegion (Aigion)



Bandar atau Rantau:Aegion (Aigion)
Kod Kawasan:2691     (+30 2691)

Negara:

Greece


Kod Kawasan Aegion (Aigion) (Greece)


Awalan 2691 adalah kod kawasan untuk Aegion (Aigion). Dan Aegion (Aigion) terletak di Greece. Jika anda berada di luar Greece dan anda mahu menghubungi seseorang di Aegion (Aigion), di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Greece ialah +30, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Aegion (Aigion), anda perlu memberi awalan +30 2691 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +30 2691, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Aegion (Aigion) untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0030 2691.




Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan Aegion (Aigion)