Kod Kawasan 0895 / +61895Kod Kawasan:0895     (+61895)
Bandar atau Rantau:Bullsbrook East, Northam, Pinjarra (Mandurah)

Negara:

AustraliaAwalan 0895 adalah kod kawasan untuk Bullsbrook East, Northam, Pinjarra (Mandurah). Dan Bullsbrook East, Northam, Pinjarra (Mandurah) terletak di Australia. Jika anda berada di luar Australia dan anda mahu menghubungi seseorang di Bullsbrook East, Northam, Pinjarra (Mandurah), di samping kod kawasan, anda memerlukan kod negara untuk negara yang anda hendak hubungi. Kod negara untuk Australia ialah +61, jadi jika anda berada di Malaysia dan anda mahu menghubungi seseorang di Bullsbrook East, Northam, Pinjarra (Mandurah), anda perlu memberi awalan +61895 pada nombor telefonnya.

Sifar di hadapan kod kawasan diabaikan dalam kes ini.

Tanda tambah pada permulaan nombor telefon lazimnya boleh digunakan dalam format ini. Bagaimanapun, adalah lazim untuk menggantikan tanda tambah dengan urutan nombor yang memberi isyarat kepada rangkaian telefon negara yang anda ingin membuat panggilan. ITU mengesyorkan penggunaan 00, yang juga digunakan di kebanyakan negara, termasuk semua negara Eropah.

Sebagai alternatif kepada +61895, awalan yang perlu anda tambahkan pada nombor telefon seseorang di Bullsbrook East, Northam, Pinjarra (Mandurah) untuk membuat panggilan dari Malaysia, anda juga boleh menggunakan 0061895.
Kalkulator nombor telefon


Kod Kawasan 0895 / +61895 (Australia)